فرزند سیستان و بلوچستان عهده‌دار مسئولیت هسته گزینش سازمان برنامه و بودجه کشور شد

دبیر هیئت مرکزی گزینش سازمان برنامه و بودجه کشور با صدور حکمی دکتر صادق لک‌زایی را به‌عنوان سرپرست هسته مرکزی گزینش سازمان منصوب کرد.

به گزارش پایگاه خبری سکایی نیوز – مراسم تکریم و معارفه با حضور جمعی از مسئولان و مدیران ارشد، در سالن جلسات حوزه ریاست این سازمان برگزار شد.

 

در این مراسم دکتر سیدسعید سیدعلایی معاون توسعه مدیریت و امور مجلس سازمان و دبیر هیئت مرکزی گزینش کشور ضمن تبریک این انتصاب با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت نهاد گزینش در ساختار اداری، اظهار داشت:گزینش باید مظهر عدالت، دقت، مسئولیت‌پذیری و سلامت باشد. این نهاد، مسئولیت خطیری در شناسایی و جذب نیروهای مؤمن، متعهد، متخصص و انقلابی بر عهده دارد.

 

وی تأکید کرد:هسته‌های گزینش باید با پایبندی به اصول اخلاقی، انضباط اداری و رویکردی علمی، زمینه‌ساز ارتقاء سرمایه انسانی در دستگاه‌های اجرایی باشند. اعتماد به مدیران جوان، متخصص و توانمند، بستر تحول در نظام اداری کشور را فراهم می‌سازد.

 

سپس دکتر حمیدرضا عدل مشاور عالی رئیس سازمان و رئیس حوزه ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به نقش کلیدی گزینش در تضمین کارآمدی و سلامت اداری، گفت:

گزینش، نخستین گام در مسیر شایسته‌سالاری است و باید با دقت، شفافیت و نگاهی علمی انجام شود. ایجاد فضای کاری سالم، انگیزه‌بخش و مبتنی بر اعتماد، در گرو انتخاب شایسته‌ترین افراد است. نظام گزینش می‌تواند با تعامل سازنده و حمایت از سرمایه انسانی، نقش مؤثری در تحقق اهداف کلان سازمان ایفا کند.

 

در ادامه سرپرست جدید هسته مرکزی گزینش سازمان با قدردانی از حسن اعتماد مسئولان و تلاش‌های مدیران پیشین، اظهار داشت: در دوره جدید، تلاش خواهیم کرد فرایند گزینش را بر مبنای اخلاق‌مداری، کرامت‌محوری، دقت، انصاف و شفافیت تقویت کنیم. تعامل مؤثر با بخش‌های مختلف سازمان، هیئت مرکزی گزینش و سازمان اداری و استخدامی کشور، از رویکردهای اصلی ما خواهد بود.

 

در بخش دیگری از مراسم، دکتر حمیدرضا مرادی رئیس حوزه ریاست سازمان اداری و استخدامی کشور بر اهمیت هم‌راستایی نظام گزینش با سیاست‌های منابع انسانی تأکید کرد و آن را از عوامل مؤثر در ارتقاء بهره‌وری دولت دانست.

 

همچنین دکتر حسن خودروان مدیر پیشین هسته گزینش با مروری بر اقدامات دوره مسئولیت خود از همراهی همکاران سازمان قدردانی کرد و برای سرپرست جدید آرزوی توفیق و سربلندی نمود.

 

انتهای خبر/