روند سوخترسانی در سیستان و بلوچستان پایدار و بدون وقفه ادامه دارد
به گزارش پایگاه خبری سکایی نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه زاهدان قربانعلی مردانی با اشاره به پایداری کامل در روند توزیع سوخت در سطح سیستان و بلوچستان، افزود: در حال حاضر، تمامی جایگاههای عرضه سوخت در منطقه زاهدان فعال هستند و عملیات سوخترسانی بهصورت بیوقفه و بدون هیچگونه اختلال در حال انجام است.
وی بیان کرد: توزیع سوخت طبق برنامهریزیهای انجامشده، با هماهنگی کامل و با استفاده از ظرفیت کامل ناوگان حمل و توزیع در حال اجراست و مشکلی در خدمترسانی به شهروندان وجود ندارد.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه زاهدان با تأکید بر اینکه نظارت مستمر بر عملکرد جایگاهها ادامه دارد، تصریح کرد: تیمهای فنی و عملیاتی شرکت ملی پخش در منطقه زاهدان بهصورت شبانهروزی در آمادهباش هستند تا در سریعترین زمان ممکن پاسخگوی هرگونه نیاز یا مشکل احتمالی باشند.
وی اشارهای به ارائه خدمات انجام شده در سال گذشته کرد و از توزیع بیش از ۲ میلیارد و ۵۹۷ میلیون لیتر فرآورده نفتی شامل بنزین، نفت گاز، نفت سفید و نفت کوره خبر داد و گفت: این سوخت از طریق نفتکشهای جادهای و حملونقل ریلی به زاهدان و نواحی زابل، خاش و سراوان منتقل شد.
مردانی بیان کرد: با اجرای اقدامات کنترلی، سهمیهبندی دقیق و واقعیسازی مصرف، میزان توزیع فرآوردههای نفتی در این منطقه با کاهش ۱۱ درصدی نسبت به سال۱۴۰۲ همراه بود، این کاهش که بیش از ۲۸۲ میلیون لیتر بود در شرایطی رخ داده که کشور با چالش ناترازی فرآوردههای نفتی مواجه بوده و همین امر اهمیت صرفهجویی و مدیریت مصرف را دوچندان کرده است.
رشد ۲۱۲ درصدی ارسال نفتگاز به نیروگاهها
وی ادامه داد: در راستای تامین مستمر سوخت نیروگاههای منطقه زاهدان، سال گذشته بیش از ۶۲ میلیون و ۵۶۳ هزار لیتر نفتگاز ارسال شد که نسبت به سال گذشته با رشد خیرهکننده ۲۱۲ درصدی همراه بود؛ رقمی که بیانگر تمرکز بر پایداری تامین انرژی در سیستان و بلوچستان است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه زاهدان تاکید کرد: در بازه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴، بیش از ۶۰ میلیون لیتر بنزین برای پوشش سفرهای نوروزی در سطح منطقه تأمین و توزیع شد تا نیاز فزاینده مسافران در این ایام پاسخ داده شود که با وجود افزایش ورود گردشگران نوروزی به استان، مصرف بنزین در این بازه نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸ درصد کاهش یافت؛ نتیجه مستقیم نظارت مستمر و کنترل هوشمندانه بر فرآیند توزیع سوخت در سطح منطقه.
وی اظهار کرد: با جذب و بهکارگیری نفتکشهای جدید، ناوگان حمل و نقل فرآوردههای نفتی منطقه به ۹۰۰ دستگاه رسید؛ رشدی ۳۰ درصدی نسبت به سال گذشته که نقش بسزایی در تسریع و بهینهسازی عملیات توزیع ایفا کرد.
انتهای خبر
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0