تامین برق بر اساس چهار چوب پروانه بهره برداری چاه های کشاورزی استان سیستان و بلوچستان

مدیر دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان گفت: میزان برق دریافتی مشترکان برق چاه های کشاورزی استان بر اساس چهار چوب پروانه بهره برداری آن‌ها تامین خواهد شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سکایی نیوز – مجید رضوانی اظهار داشت: باتوجه به نشست کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی و وزیر نیرو، مقرر شد که برق تمامی چاه های کشاورزی بر اساس پروانه بهره برداری آن‌ها تامین شود که این عدد به صورت تقریبی و با کارکرد مجاز کمتر از ۱۹ ساعت است.

 

وی ادامه داد: همچنین بر اساس مصوبه هیئت وزیران مشترکان کشاورزی باید پنج ساعت از شبانه روز را نسبت به مدیریت مصرف انرژی اقدام کنند که با رعایت این امر شامل رایگان شدن صورتحساب پرداختی اشتراک خود خواهند شد.

 

مدیر دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بخش زیادی از کنتورهای مشترکین کشاورزی این استان به کنتور هوشمند مجهز هستند که میزان مصرف برق آن‌ها کنترل و در صورت عدم رعایت قطع خواهد شد.

 

وی در ادامه به ظرفیت تولید ۵۲ مگاوات انرژی پاک و تجدید پذیر از طریق بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: مشترکان بخش کشاورزی این استان با احداث نیروگاه خورشیدی می‌توانند به تولید ۵۲ مگاوات انرژی پاک و تجدید پذیر اقدام کنند.

 

رضوانی ادامه داد: حدود ۱۰ هزار و ۹۱۷ اشتراک برق کشاورزی در استان وجود دارد، که به موجب مصوبه هیئت وزیران جهت توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر و به منظور تامین برق چاه های کشاورزی، تمامی مشترکان کشاورز دارای اشتراک برق این استان می‌توانند از این ظرفیت بهره مند شوند.

 

وی خاطرنشان کرد: کشاورزان در صورت احداث و بهره‌برداری از نیروگاه تجدید پذیر با ظرفیت نامی برابر با ۸۰ درصد دیماند مصرفی چاه‌های کشاورزی خود در ساعات محدودیت بار از شمول اعمال خاموشی معاف می‌شوند.

 

مدیر دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: همچنین برق مازاد تولیدی در ایام گرم سال و کل برق تولیدی نیروگاه در سایر ایام، قابل عرضه در تابلوی سبز بورس انرژی می‌باشد و در غیر این صورت با درخواست سرمایه‌گذار و در چهارچوب شرایط آخرین مصوبه ابلاغی خرید تضمینی، ساتبا مکلف است برق تولیدی مورد اشاره را خریداری نماید.

 

انتهای خبر/