پروژه بازار رسولی زاهدان کی به اتمام می‌رسد؟/پیشرفت کند پروژه عمرانی بازار رسولی زاهدان صدای کاسبان را درآورد

زاهدان _ سکایی نیوز _ پروژه تجاری گردشگری بازار رسولی زاهدان که قرار بود یک‌ساله انجام شود با گذشت یک سال و نیم همچنان ناتمام مانده است.

به گزارش خبرنگار سکایی نیوزبا وجود تلاش‌های انجام‌شده برای توسعه بافت‌های قدیمی شهری، طرح بازسازی و بهسازی چهارراه رسولی زاهدان که قرار بود این منطقه را به یکی از قطب‌های گردشگری و تجاری کشور تبدیل کند با تأخیر چشمگیر در اجرا مواجه شده و نارضایتی کسبه و شهروندان را به همراه داشته است.

این طرح که از ابتدای سال ۱۴۰۲ در دستور کار شهرداری قرار گرفت و هدف آن ایجاد فضایی ترکیبی از تجارت و گردشگری با بهره‌گیری از معماری سنتی ایرانی-اسلامی بود، در ابتدا وعده داده شده بود تا ظرف یک سال به بهره‌برداری برسد. اما با گذشت بیش از یک سال، همچنان بخش عمده‌ای از پروژه ناتمام باقی مانده و وعده‌ها یکی پس از دیگری تغییر کرده‌اند.

کسبه بازار از تأخیر در اجرای پروژه و مشکلات ناشی از آن گلایه‌مندند. یکی از فروشندگان قدیمی این بازار می‌گوید گردوخاک ناشی از خاک‌برداری‌ها روی اجناس می‌نشیند و مشتریان تمایلی به خرید نشان نمی‌دهند. فروشندگان پارچه نیز از کاهش کیفیت محصولاتشان در اثر آلودگی و کاهش مراجعه مشتریان خبر می‌دهند.

همچنین رانندگان تاکسی از اختلالات ترافیکی در این محدوده اظهار نارضایتی کرده و پروژه را عامل ایجاد هزینه‌های اضافی برای نگهداری خودرو می‌دانند.

در واکنش به این انتقادات، مدیر فنی و عمرانی شهرداری زاهدان تأکید می‌کند که اجرای این پروژه به دلیل حجم بالای کار و چالش‌های فنی، اداری و مالی به سادگی قابل انجام نبوده و در مراحل مختلف با کمبود منابع، مشکلات در تهیه مصالح، و تأخیرهای ناشی از مناسبت‌های ملی و مذهبی مواجه بوده است.

به گفته او، طرح چهارراه رسولی در سه مرحله در حال اجراست که بخش نخست آن به پیشرفت ۸۵ درصدی رسیده و تا دو ماه آینده به پایان خواهد رسید. او وعده داده است که کل پروژه تا پایان تابستان ۱۴۰۳ به بهره‌برداری خواهد رسید و پس از پایان کار، نتایج مثبت آن در چهره شهری و وضعیت اقتصادی منطقه نمایان خواهد شد.

انتهای خبر/