محکومیت قاچاقچی روغن در ایرانشهر
منصور انصاری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سکایی نیوز گفت : پرونده قاچاق ۷۰۳ هزار و ۲۳۰ کیلوگرم روغن خوراکی به ارزش ۱۰۵ میلیارد و ۴۸۴ میلیون ریال در شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی ایرانشهر رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: شعبه پس از بررسی مستندات موجود در پرونده و ارائه نشدن مدارک قانون مبنی بر فروش و ثبت در سامانه جامع تجارت، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را به پرداخت ۱۰۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
انصاری گفت: شعبه همچنین بابت بهای مال از دست رفته ۱۰۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جزای نقدی را به جریمه اضافه کرد و در مجموع متخلف این پرونده به پرداخت ۲۱۰ میلیارد و ۹۸۴ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: سربازان گمنام امام زمان (عج) با بررسی گزارش های رسیده در زمینه قاچاق روغن خوراکی از مرزهای استان این تخلف را کشف و گزاش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0