محکومیت قاچاقچی سوخت در زابل

مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان از محکومیت 26 میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت خبر داد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، منصور انصاری گفت: پرونده فروش ۳۵ هزار و ۴۶۲ لیتر سهمیه نفتگاز به ارزش ۱۳ میلیارد و ۲۷۶ میلیارد ریال در شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی زابل رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: شعبه پس از بررسی مستندات موجود در پرونده، تراکنش کارت سوخت اعلامی، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را به پرداخت ۲۶ میلیارد و ۵۵۳ میلیون ریال جزای نقدی معادل ۲ برابر ارزش ریالی تخلف محکوم کرد.

انصاری گفت: کارشناسان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی چابهار پس از بررسی عملکرد جایگاه های سوخت سفید آبه زاهدان و بررسی دوربین های مداربسته و انطباق آن با تراکنش های سامانه هوشمند این تخلف را کشف و گزاش تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

 

انتهای خبر/