شماری از علما و روحانیون سیستان وبلوچستان با تاکید بر اینکه "احتکار"ظلم به مردم و خلاف شریعت اسلام است، هدف ضد انقلاب در شایعه پراکنی ویروس کرونا را تنها بد جلوه دادن انقلاب دانستند.
به گزارش سکایی نیوز- شیوع ویروس کرونا جرقه ای بود تا خیل عظیمی از مردم برای تهیه ماسک، دستکش و انواع ژل ها و مواد ضدعفونی کننده راهی داروخانه ها شوند. در این میان کمبود یا گاها نبود این اقلام باعث شد تا بازار سیاهی تشکیل و هر عدد ماسک که تا پیش از بزرگنمایی این جریان توسط رسانه های معاند و... حدود 2 تا 4 هزار تومان بود به 12 تا 45 هزار تومان برسد.
این شرایط اما باعث شد تا نگرانی مردم از شیوع ویروس کرونا دو چندان شود و همین ترس از ویروس ناشناخته مردم را به داروخانهها، مراکز فروش تجهیزات پزشکی و حتی سوپرمارکتها کشاند و تقاضا برای این اقلام را بالا برد.
در این میان بازار کاسبان کرونا داغ و داغ تر شد به گونه ای که با ارائه اطلاعات اشتباه و بزرگنمایی بیش از حد و از سوی دیگر با احتکار این اقلام که در چند روز گذشته شاهد کشف انبارهای بزرگی از سوی مقامات مربوطه بودیم، آرامش مردم سلب و جیب سودجویان پر رونق شد.
با این تفاسیر اما متخصصان و پزشکان تمام تلاش و همت خود را برای افزایش سطح آگاهی مردم از این ویروس کرده و معتقدند با رعایت مسائل بهداشتی به راحتی می توان از کنار این بیماری گذر کرد.
انتهای پیام.